Velkommen til en hyggelig flisbutikk i på Skollenborg. Vi har butikklokaler som hele tiden er i utvikling og vi jobber for alltid å holde oss informert om de beste produktene på markedet, slik at vi kan tilby dette til våre kunder. Hos oss finner du et stort utvalg av fliser og naturstein til både inne og uteområder. Vi importerer direkte fra både Italia og Spania og kan fritt velge blant alle produkter hos våre leverandører. Dette gjør vårt utvalg av fliser nesten uendelig. 

Vi jobber hovedsaklig med keramiske fliser og marmor, og våre fliser holder alltid en god kvalitet og vi garanterer for dette. Vi ønsker at våre kunder skal ha høy valgfrihet blant produkter med høy kvalitet, og tilbyr derfor både eksklusive og rimelige løsninger slik at du kan finne det du leter etter.

Vi har alltid mange serier på lager og kan levere på veldig kort tid det som eventuelt må bestilles fra fabrikk. Ønsker du gode råd og inspirasjon i forbindelse med nybygg eller renovering av gammelt bad så kom til oss og se på alle våre ideutstillinger. Vi jobber hele tiden med å holde butikken oppdatert med nyheter, har stor fagkunnskap på området og er veldig nøye med å kunne tilby kunden de rette produktene basert på utgangspunktet.

Vi har også et bredt utvalg i innredning for baderom. Vi kan tilby innredninger som passer din stil enten den er moderne eller klassisk preget. Av verktøy og tilbehør kan vi tilby produkter fra meget anerkjente leverandører som alltid leverer produktet av kvalitet.

Velkommen innom for en uforpliktende prat!