Kongsberg Flis & Interiør AS

posted in: Ukategorisert | 0

Hos oss finner du et stort utvalg av fliser og naturstein til både inne og uteområder. Vi importerer direkte fra både Italia og Spania og kan fritt velge blant alle produkter hos våre leverandører. Dette gjør vårt utvalg av fliser nesten uendelig. 

Vi har alltid mange serier på lager og kan levere på veldig kort tid det som eventuelt må bestilles fra fabrikk. Ønsker du gode råd og inspirasjon i forbindelse med nybygg eller renovering av gammelt bad så kom til oss og se på alle våre ideutstillinger. Vi jobber hele tiden med å holde butikken oppdatert med nyheter, har stor fagkunnskap på området og er veldig nøye med å kunne tilby kunden de rette produktene basert på utgangspunktet.

Vi holder til på Skrubbmoen utenfor Kongsberg.

Våre åpningstider er mandag-fredag 09-17, torsdag 09-18, Lørdag 10-14.

Velkommen innom for en uforpliktende prat!